Image
Image

Thema

Van 24 t/m 28 juli reizen we naar Limburg voor het OpenUP Zomerfestival. Het festival staat symbool voor een nieuwe wereld in het klein, waarin we verbonden zijn met onszelf, de ander en de aarde. Naast theater, live muziek en DJ's kun je op avontuur langs verschillende workshop-paden. Samen worden ze gedragen door een ‘Magical Tree of Light’. Ze laten je contact maken met je natuur en de magie ervaren van pure verbinding. Om vervolgens de wereld te verrijken met jouw potentieel. Met een liefdevol en daadkrachtig bewustzijn zorgen we voor sprankeling. Bij onszelf, in onze relaties en uiteindelijk in de wereld. Kies een pad of creëer er zelf een, je bent je eigen meester!

Het IK- pad

Alleen wanneer je verbonden bent met jouw wortels in de grond, is het mogelijk om te groeien. Hoe kom je weer in contact met je eigen natuur en creëer je een leven vol sprankeling? In een kleurrijk aanbod van workshops nemen we een magische duik in het mysterie van ons bestaan.

Het WIJ-pad

Leer bloeien in verbondenheid. Hoe kun je je openstellen voor de ander, terwijl je trouw blijft aan jezelf? Zijn er misschien maskers die je los mag laten? De workshops in het WIJ-pad vormen samen een ontdekkingsreis in contact. Speels, liefdevol en soms spiegelend. Of je nou alleen komt of samen.

Het IN DE WERELD-pad

Wat wil je in de wereld brengen? Welke vruchten wil jij plukken en manifesteren? Een positieve beweging begint altijd bij een kleine groep of zelfs bij één persoon, misschien wel bij jou! Het WERELD-pad geeft een blik op de aarde en onze potentie in de wereld. Een pad vol inspiratie om met een liefdevol en daadkrachtig bewustzijn de wereld in te gaan. Bekijk het programma