OpenUP header
OpenUP header

Informatie

Het aankomende OpenUP Zomerfestival is van woensdag 28 juli tm zondag 1 augustus 2021.
Voor CoCreators zondag 25 juli t/m dinsdag 3 augustus 2021.

Tickets

Prijzen deelnemers

5 dagen ticket
prijzen
tm 30 april vroegboek € 359,-
tm 30 juni sale  € 409,-
normaal  € 475,-
eten €  90,-
camper €  25,-
kind € 179,-
3e kind (korting) €  60,-
eten kind €  60,-

 

Prijzen CoCreators

10 dagen ticket
prijzen
 tm 30 april vroegboek € 209,-
tm 30 juni sale  € 249,-
normaal  € 309,-
eten  € 90,-
camper  € 50,-
kind € 139,-
3e kind (korting) €  60,-
eten kind  € 60,-


Boek hier je ticket

 

CoCreatie

Cocreators genieten van het magische cocreatie-proces. Ze bouwen samen het festival op en zijn gedurende het festival verbonden aan een team. Met dat team draait een cocreator verschillende diensten. Daarnaast is er natuurlijk genoeg ruimte genieten van het programma. Lees meer op de pagina cocreatie. 

Wat kun je meenemen?

Kleding die nog wel mooi is, maar die je niet meer draagt. Je kunt dit op de ruiltafel leggen op de markt. Neem ook vooral attributen mee om het terrein NOG mooier te maken (beelden, tuinkabouters, vlaggen, glazen bollen etc.). Als je de spullen graag weer terug wilt na het festival, zet er dan duidelijk je naam op. Heb/bespeel je zelf een muziekinstrument? Neem die dan ook mee. Hoe meer klanken, hoe meer plezier! Voor een creatief onderdeel van de vrijdagmiddag nodigen we je uit om feestelijke kleding mee te nemen.

Aankomst en toegang

Op woensdag ben je van harte welkom. Je kunt jezelf aanmelden bij de poort. Zorg dat je je ticket bij je hebt, geprint of op je smartphone. Heb je om welke reden dan ook nog geen ticket, dan kun je ter plekke je betaling doen, contant of per pin. Na ontvangst van een polsbandje mag je met de auto het terrein op, om je tent op te zetten. Volg hiervoor de bewegwijzering en de aanwijzingen van onze medewerkers.

Parkeren

Voor een soepele doorstroming vragen wij je om na het uitladen van je spullen je auto te parkeren. 
Heb je een kamer geboekt in het kasteel, meld je dan bij de receptie van het kasteel, hoofdingang, 1e kamer rechts.

Kamperen

Er zijn diverse kampeerterreinen: de stilte camping (geen geluid van instrumenten en elektronische apparatuur, stilte na 22.00 uur), het grote kampeerveld, camper/caravanterrein, de familiecamping (verplicht voor festivalgangers met kinderen onder de 6 jaar). TIP: kom je met kleine kinderen? Zorg dan dat je in de buurt staat van andere ouders, waarmee je de zorg tijdens de avonduren kunt delen. Zo kun je alsnog actief deelnemen aan het avondprogramma.

Laatkomers

Arriveer je na 12.30 uur, parkeer je auto dan even buiten het hek en meld je eerst bij de Infobalie.

Infotent

Heb je vragen, wil je een plattegrond van het terrein, uppies of vouchers kopen kan kun je terecht bij de infobalie. Deze bevindt zich in het kasteel, 1e kamer links.

Betaalmiddel

Het betaalmiddel op het terrein is de Uppie. De waarden van de gekleurde Uppies: BLAUW: ½ Uppie: € 0,50, GEEL: 1 Uppie is € 1,00, ROOD: 2 Uppies is € 2,00, ZWART: 5 Uppies is € 5,00. Heb je aan het einde van het festival Uppies over, dan kun je deze inwisselen bij de Infotent. Er is een pinautomaat aanwezig om Uppies en vouchers te kopen.

Eten tijdens het festival

Conan Luidens maakt drie keer per dag heerlijke biologische en vegetarische maaltijden, met diverse fijne vegan opties. Er zijn acht opscheppunten en er is een speciale kindertafel met eten. Iedereen is binnen 20 minuten voorzien van een overheerlijke maaltijd! Het eten voor de kleine kinderen (aangepast menu) wordt om 18.15 uur geserveerd, voor alle anderen om 18.45 uur. Daarnaast kun je bij een aantal foodtrucks van externe aanbieders snacks kopen. Je betaalt met Uppies voor deze extraatjes.

LET OP: Er mag op het kampeerterrein niet worden gekookt in verband met de brandveiligheid. Tenten en campers staan dicht op elkaar.

Workshops  / Muziek / Balance & Support

Tijdens het festival kun je op het programmabord lezen wat het aanbod van de dag is. We raden je aan niet te veel workshops ‘in te plannen’. Zo kun je in het moment voelen waar je behoefte aan hebt (en dat is misschien ook een middagje lanterfanten). Je kunt op het Balance & Support-veld een massage of healing boeken. 

Veiligheid

  • Er is een securityteam dat 24/7 let op onze veiligheid. Wij maken met z’n allen het festival, dus alle ogen en oren bewaken onze veiligheid. Zie of hoor je iets wat niet hoort, meldt het dan bij een medewerker van ‘Sfeerbeheer’ (met de oranje hesjes).
  • De EHBO-post bevindt zich in het kasteel. Er is altijd iemand telefonisch bereikbaar. Ook is er een arts aanwezig op het festival.
  • Je mag alleen roken op de daarvoor aangewezen plek op het festival.
  • Let op: het terrein is waterrijk. Er is toezicht, maar je blijft als ouder verantwoordelijk voor de veiligheid van je kind(eren.) Heeft/hebben je kind/-eren geen zwemdiploma? Zorg dan voor een reddingsvestje of ‘vlindertjes’.
  • Controleer regelmatig op teken, we zitten in een bosrijk gebied. Bij twijfel, bezoek de EHBO-post (voorkomen is beter dan genezen).
  • Er staan gelukkig veel bomen op het terrein. Ondanks prima onderhoud door de beheerder, blijft het gevaar dat er takken vallen bij harde wind. Wees daarop voorbereid.
  • Nooduitgang terrein: volg bij calamiteiten de bewegwijzering op het veld, en/of aanwijzingen van onze medewerkers.
  • Auto: laat niets van waarde achter in je auto. Het grote parkeerterrein ligt redelijk afgelegen en daar is geen toezicht. “Auto op slot, buit eruit”.
  • Alcohol en drugs zijn niet toegestaan op het terrein.
  • Het is verboden om te koken op de kampeerterreinen.

 Plattegrond voorbeeld

OpenUP plattegrond2