Margit van Harten

Margit is tantrisch vrouwencoach, lichaamsgericht therapeut en trainer voor Bewust op Weg, haar eigen praktijk. Ze organiseert verschillende vrouwenretreats in het buitenland, o.a. Magie van de sensuele vrouw, Godinnenreis Kreta, Innerlijke tempel (woestijnreis Egypte) en Priesteres in Avalon. Ook organiseert ze een paar keer per jaar vrouwensmeltdagen in Nederland onder de naam Your body, Your temple.

‘Ik ga sprankelen en stromen als ik vrouwen kan helpen om helemaal vrij te worden en hun wilde en sensuele natuur te vieren.’

Na haar studie bedrijfscommunicatie heeft ze verschillende opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van psychologie, coaching, filosofie, NLP, hypnotherapie, regressietherapie, energetisch werk, yoga, massage, tantra, reading en healing.

Sinds een jaar is ze in de leer bij de meest grondige teacher tot nu toe: ayahuasca. De plantmedicijnen brengen haar oude wijsheid en diepe kennis in herinnering. Ze begeleiden haar op het sjamanistische pad. En ze geven haar een flinke schop onder haar kont om los te laten wat losgelaten mag worden, om zo een helder kanaal te worden voor bewustzijn.

> Workshop Mysterie van vrouwzijn <

> Website Margit van Harten <

> Programma OpenUP <