Ruben Tamis de Boer

Toen hij negen jaar oud was, begon hij al met musiceren. Hij begon met sopraanfluit en altfluit spelen en daarna klarinet. Hij speelde in diverse popbands. Zo is in samenwerking met Momo Touré de band Wamatou Beré ontstaan in 2002. Ook richtte hij de band Tribal Dance Orchestra op in 2003. Het Tribal Dance Orchester is bekend van Open UP, Club Lite, Lowlands en diverse andere festivals. Daarnaast werkte hij veel in het buitenland op fullmoon party’s, o.a. in een Santana coverband met Thaise muzikanten.

Tijdens het musiceren kwam hij weer in aanraking met de dans, door o.a. de vijf ritmes en de School of Movement Medicine. Zo gebeurde het dat hij in 1996 zijn eerste Trans Dans gaf. Een dansvorm om naar jouw ware essentie te gaan en vanuit daar zijn helende werk te laten doen. Er zijn altijd live-muzikanten aanwezig, waardoor je de dans met jezelf intenser en dieper ervaart.
De dans heeft inmiddels ook zelf een transformatie laten gaan en heet nu TranceStatic: een dans die helemaal afgestemd is op deze tijd.

> Workshop Trancestatic <

>Website <