Floris Koot

Floris Koot is trainer en social innovator
Hij is bevlogen docent, ervaringsgerichte trainer en een eenpersoons denktank. Hij geeft o.a. theater en creativiteitstrainingen, vernieuwd onderwijs (www.knowmads.nl), helpt mee lijn en kleur geven aan enkele festivals. Floris gelooft dat contact met de bron van creativiteit de mogelijkheid geeft om met succes in veel gebieden aan de slag te gaan. Zelf heeft hij heeft vele creatieve beroepen uitgevoerd. Als voormalig Corporate Fool houdt hij ervan constructieve chaos te creëren waarin plaatsgemaakt wordt voor het nieuwe en altijd weer te onderzoeken wat binnen de situatie nog meer mogelijk is. Als denktank blijft hij het meest trots op het Loket voor Levensvragen, waarin kinderen antwoord geven op prangende vragen van volwassenen.

Samen met Bahar Farshchi Jamshidabady gaf hij al menig workshop op Open UP, zoals Satsang Battle, Vital Living en Way of the Fool. Met Coco (Qeaux Qeaux) Joans geeft hij Express Your Voice. En met Flourish Gaia werkt hij aan onderwijs vernieuwing opdat studenten bijdragen aan een bloeiende wereld.

Zijn missie ligt vooral op vergroten van geestdrift, creativiteit en speelruimte bij mensen en organisaties. In trainingen werkt hij daarbij vooral aan authenticiteit en leiderschap. Daarnaast helpt hij bijeenkomsten interactiever en leuker te maken.
Kenmerkend voor zijn stijl zijn: enthousiasme, integriteit, scherpte, samen met de groep op zoek, grenzen verkennen, groot respect en sterke stimulans voor ieders talent en eigenheid

> Workshop Collective Wisdom Dance <

> Programma OpenUP