Trinfinity is een performance ceremonie, een ritueel, een rite. Een ceremonie voor moeder aarde. Vanuit de duisternis herrijst haar stem. De godin is terug. Nana Zoë, Hilde Anna en Helena Fabel onthullen samen een schat aan geluiden, stemmen en melodieën. Ze channelen het intuïtief existentiële naar muzikale expressie en laten het publiek reizen naar een droomtijd waar verleden, heden en toekomst één worden. Ze nemen ons mee op een visuele klankreis door de sluiers van de herinnering aan lang vergeten talen, oeroude ritmes en melodieen naar de bloeiende baarmoeder van de moedergodin. Trinfinity is een geluidsbad, een trance, een ode aan 'the sacred feminine' en moeder aarde.

Nana Zoë werd geboren en groeide op in Amsterdam. Ze studeerde in 2013 af als muziektherapeut en volgde de opleiding Soundfulness, waarvan ze in 2015 afstudeerde. Door deze studies te combineren met haar Slavisch-spirituele erfgoed, heeft ze unieke vaardigheden verworven waarmee ze met specifieke klanken het energieveld of de aura van de aanwezigen weet te bereiken en daarmee een transcendentale reis creëert. In de loop der jaren zijn haar Soundhealings populaire evenementen geworden op yogascholen en festivals door heel Nederland. Daarnaast maakt Nana Zoe performances met haar veelzijdige stem, verschillende instrumenten, storytelling en poëzie. Haar optredens zijn atmosferische reizen waarbij emotioneel existentialisme in evenwicht wordt gebracht met serene introspectie.

Hilde Anna is Fries en zingt en schrijft gedichten in het fries en het nederlands, ze maakt collages en schildert. Ze is ook dieren, milieu en mensenrechten activist en campagneleider voor een prominente non-profit organisatie. Ze creert graag samen met andere kunstenaars en muzikanten in haar vriendenkring. Ze laat zich inspireren door thema's zoals liefde, spirituele groei, politiek, milieu en sociaal maatschappelijke thema's. Ze woont en werkt in Amsterdam.

Helena Fabel is verhalenverzamelaar en troebadoer. Ze werd geboren en groeide op in Amsterdam. Ze reist over de wereld op zoek naar oude mythen en legenden die ons weer in verbinding brengen met onze ancestrale sjamanistische kennis en wijsheid en die vaak nog leeft bij primaire volken. Ze volgt de wind, haar intuitie en haar dromen. Haar liederen en verhalen zijn het melancholische dagboek van haar reizen en haar queeste. Ze zingt in het frans, spaans, engels, portugees, ma, tikuna en adnyamathanha. Ze woont met haar geliefde en zoon Orfeo in Berlijn.

 

Workshopgever Info
Workshopgever(s): Trinfinity
Soort: Muziek
Pad: root