Het gebruik van schilden is van alle tijden, en van alle werelddelen.De mens gebruikt schilden al duizenden jaren in contact met de buitenwereld. In praktische zin, bijvoorbeeld als bescherming in de strijd, maar ook in spirituele zin als markeerpunt in het leven, als erkenning en bekrachtiging van talenten. Of als reminder aan waar de krachtschilddrager vandaan kwam.

Rob en Aniet nemen je in deze workshop graag mee in een reis naar binnen. Vanuit dat punt ga jij jouw krachtschild maken.Je maakt jouw schild van natuurlijke materialen zoals wilgentwijgen, touw en de huid van krachtdieren (damhert, edelhert, ree, geit, paard). Het ceremonieel schoonsnijden en wassen van de rauwe huid zal zowel energetisch als in tijd een belangrijk deel van de workshop zijn. Daarbij geldt: “Zo buiten zo binnen, zo binnen zo buiten”. Rob en Aniet voorzien ook in schilderdoek en verf als alternatief voor het gebruik van huiden.

Stap voor stap begeleiden ze jou bij deze innerlijke- en uiterlijke reis op weg naar jouw eigen krachtschild.

Deze workshop is inclusief alle basismaterialen, het gebruik van gereedschappen en een kleine hoeveelheid versierselen. Mocht je zelf krachtvoorwerpen hebben die je graag aan je schild wilt toevoegen, neem deze dan zeker mee.

Voor deelname aan deze reis vragen de workshopgevers per schild een bijdrage van €10,- aan materiaalkosten.

Workshopgever Info