Nana Zoë studeerde in 2013 af als muziektherapeut en volgde de opleiding Soundfulness, waarvan ze in 2015 afstudeerde. Deze studies combineert ze met haar Slavisch-spirituele erfgoed. Nana beschikt over unieke vaardigheden waardoor ze met specifieke klanken het energieveld of de aura van de aanwezigen weet te bereiken. Dit alles zorgt voor een magische transcendentale reis.

In de loop der jaren zijn haar Soundhealings populaire evenementen geworden op yogascholen en festivals door heel Nederland.

Voor de Soundhealing op OpenUP 2019 wordt Nana Zoë vergezeld door haar soundhealing zussen Hilde Anna en Helena Fabel, die elk een unieke kwaliteit toevoegen aan deze samenwerking. Nana, Hilde en Helena kiezen intuïtief voor instrumenten, tonen en ritmes om zich op de aanwezigen af te stemmen en daarmee een verhoogde resonantie creëren. Hierdoor ontspant het kernwezen van de luisteraar en keert zo terug naar zijn zuivere essentie. Van de cellen van het fysieke lichaam tot de helderheid van het innerlijke licht. Een magische, rustgevende en verlichtende ervaring.

Workshopgever Info
Workshopgever(s): Nana Zoe Jovanovic
Soort: Muziek