Doorbreek je patronen en realiseer je dromen. Dat willen we toch allemaal? Uit het drama stappen van onze oude verhalen en nieuwe stappen zetten (zonder de oude verhalen weg te poetsen). Wacht niet langer, stap nu in en ontdek de verborgen boodschap van jouw ziel.

Welk leven leef jij?
Vaak zijn het oude patronen die je tegenhouden. Verhalen waar je mee leeft. Overtuigingen en emoties die je ervan weerhouden dat te doen wat je eigenlijk graag zou willen. Wist jij dat veel van ons het leven van onze ouders leven? Uit liefdevolle loyaliteit nemen we als kinderen de levens van onze ouders op in dat van ons. Hierdoor lukt het nu al lange tijd niet voor jou om te zijn wie je eigenlijk bent en te doen wat jij eigenlijk graag wilt doen!

Vind je wortels en kom tot bloei
In de workshop werken we met concrete levensvragen op het gebied van werk, liefde en leven. We gaan ze eerst goed bekijken en onderzoeken. Wat speelt er eigenlijk echt? We gaan onder de oppervlakte kijken naar wat je voelt en welk verhaal je lichaam wil vertellen. Je doorbreekt oude patronen door jezelf aan het werk te zetten met jouw thema’s en daarin met behulp van het nieuwe opstellen snel diep te leren voelen wat er speelt en antwoorden te vinden die helpen om jouw verlangens te realiseren.

Hylke: "Ik geloof dat als we beter leren voelen alles beter gaat, en hiermee bedoelen we niet heel emotioneel doen, maar echt vlijmscherp, krachtig en intuïtief je waarheid spreken. Authentiek zoals je bent je leven aangaan. Niet zonder angst want dat kan niet, maar niet meer geblokkeerd, vrij eerlijk en menselijk."

Na de workshop
(Her)ken je jouw vluchtroutes en blokkades en zijn ze getransformeerd in krachtbronnen
Kan je blijven staan bij tegenslagen
Zal je werken en leven vanuit intuïtie en bewustzijn

Workshopgever Info
Workshopgever(s): Hylke Bonnema
Pad: IK-pad