Image

Drie paden één festival!

OpenUP reist 24 t/m 28 juli naar Limburg voor een festival dat harten opent. Naast theater, live muziek en DJ's kun je op avontuur langs jouw innerlijke schatten. We willen de wereld veranderen en beseffen ons dat we dat alleen voor elkaar krijgen door onszelf te veranderen. Daarom kun je in het workshop programma uit drie paden kiezen of je eigen pad samenstellen. Neem een duik in het mysterie van het bestaan, daag jezelf uit in de magie van echte verbinding of ontdek welke passie jij in de wereld wilt zetten. Je bent je eigen meester!

Drie paden één festival!

OpenUP reist 24 t/m 28 juli naar Limburg voor een festival dat harten opent. Naast theater, live muziek en DJ's kun je dit jaar ook op avontuur langs jouw innerlijke schatten. We willen de wereld veranderen en...

ik pad

IK PAD

Wie ben ik eigenlijk? Hoe blijf ik bij mijzelf in alle hectiek? In een kleurrijk aanbod van workshops nemen we een magische duik in het mysterie van ons bestaan.

wij pad

WIJ PAD

Wat is echte verbinding? Hoe kan ik mij openstellen voor de ander, terwijl ik trouw blijf aan mijzelf? In het WIJ-pad verbinden we met elkaar op een speelse, liefdevolle en soms spiegelende manier. Of je nou alleen komt of samen. 

wereld pad

WERELD PAD

Wat is mijn plek in de wereld? Hoe kan ik in deze wereld mijn passie manifesteren? In dit pad leren we meer over onze waarde en hoe we hiermee onszelf en de wereld kunnen verrijken.

CoCreatie

OpenUP is een CoCreatie festival, dat geheel door vrijwilligers wordt neergezet. CoCreatie is een ander woord voor gezamenlijk creëren, waarbij iedereen bijdraagt aan het geheel, zowel creatief als praktisch. Vrijwilligers noemen we CoCreators.

Floris Koot

Mailing lijst

Verblijf

Je kunt overnachten in je eigen tent, dit is inbegrepen in de ticketprijs.
Het is ook mogelijk om kamers te boeken, zolang deze beschikbaar zijn. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht.

Aantal dagen

Het zomerfestival is van woensdag tm zondag, het is niet mogelijk om minder dagen deel te nemen.

Contact

Image